کد خبر : 3             انتشار : 1394-10-20 06:16:00          تعداد بازدید : 4787

پاسخ مقتدایی به عدم شرکتش در مراسم 9 دی

۹ دی سال ۸۸ فرمانی توسط مقام معظم رهبری در مقابله با یک جریان داده شد و هر مساله ای که بود حل شد، حال ما نباید چنین روزی را مانند یک خط کش در دست گرفته و افراد را با آن متر کنیم و بگوییم اگر فلان مسئول در فلان مراسم بود فردی ارزشی ست و اگر نبود غیر ارزشی ست.
دکتر مقتدایی گفت: نه حضور در مراسم ۹ دی یک مزیت تلقی می شود و نه عدم حضور به منزله ضد ارزشی بودن است.
مقتدایی
استاندار خوزستان گفت: نه حضور در مراسم ۹ دی یک مزیت تلقی می شود و نه عدم حضور به منزله ضد ارزشی بودن است.
عبدالحسن مقتدایی در گفتگو با خبرنگار شوشان اظهار کرد: اگر قرار باشد بابت سفر شخصیتی که باب میل برخی نیست، بابت استقبال از یک شخصیت دیگر، بابت حضور یا عدم حضور در مراسمی، بنده به طور مداوم در حال معذرت خواهی باشم یک مساله مغفول می ماند، تکلیف عذر خواهی برخی افراد به دلیل داشته های ضعیف و غلط و بدتر از آن نداشته هایشان چه می شود؟!
وی افزود: ۹ دی سال ۸۸ فرمانی توسط مقام معظم رهبری در مقابله با یک جریان داده شد و هر مساله ای که بود حل شد، حال ما نباید چنین روزی را مانند یک خط کش در دست گرفته و افراد را با آن متر کنیم و بگوییم اگر فلان مسئول در فلان مراسم بود فردی ارزشی ست و اگر نبود غیر ارزشی ست.
مقتدایی ادامه داد: بنده که ادعایی ندارم اما افرادی که صفت ارزشی بودن را یدک می کشند خود را در چهارچوب گفته ها، نوشته ها و قضاوت هایی که می کنند بگنجانند، ارزیابی کنند و ببینند ارزش واقعی چیست و فرد ارزشی کیست، امثال ما نه در قالب کلمات و بیانیه و هیاهو اما در قالب حضور در سال های انقلاب، سال های جنگ، پس از جنگ و دوران بازسازی و اجرایی، وفاداری خود را به نظام جمهری اسلامی نشان داده ایم و خود و دیگران را با معیار و مبنای حضور یا عدم حضور در یک تاریخ نمی سنجیم.
استاندار خوزستان در خصوص سفر فائزه هاشمی به استان خوزستان بیان کرد: اگر هاشمی به استان خوزستان آمد در مقابل باهنر و رسایی هم آمدند، تصمیم گیری در خصوص سفر یا عدم سفر چهره ها به استان خوزستان به عهده دادستانی و شورای تامین استان خوزستان است که این شورا خود نیز متشکل از دستگاه هایی است که به یقین بیش از دیگران نسبت به امنیت خوزستان حساسیت و دقت نظر دارند.
مقتدایی بر قانون به عنوان فصل الخطاب تاکید کرد و ادامه داد: فصل الخطاب قانون و دستورات قانونی هستند که هیچ گونه حکم قانونی مبنی بر ممنوعیت حضور افراد در استان تاکنون صادر نشده است، البته که گاهی شرایط فرهنگی، قومیتی و اجتماعی یک منطقه مصلحت را دیکته می کند اما تشخیص مصلحت به عهده افراد خاصی و در قالب شورای تامین است و به سلایق و نظرات و گرایش های اقلیت وابستگی ندارد.
وی یادآور شد: کلید توسعه گفت و گو، تعامل، سعه صدر، شنیدن نظرات مخالف، گاهی پافشاری بر عقاید و گاهی تعدیل آنها است، حلقه ها را باید گشود و حرف همدیگر را شنید، مردم بیدار و هوشیار هستند و خود قضاوت می کنند پس نیازی به تحمیل و دیکته سلایق و عقاید خود به مردم نیست مگر اینکه خوزستان را به عنوان جامعه ای توسعه یافته قبول نداشته باشیم.
بحران ورشکستگی به موسسه توسعه ( آرمان ایرانیان ) رسید
فیلم ترانه علیدوستی میگه زهرمار
نتیجه انتخابات اهواز دور دوم شمارش آرا
نتایج شمارش آرا بهبهان ، پیروزی کشت زر بر محمود رضا ضرغامی
مرکز فروش خودرو های پلاک اروند در بهبهان
لیست اصلاح طلبان اهواز : همایون یوسفی ، علی ساری ، جواد الباجی
نتیجه شمارش آرا اهواز و خوزستان انتخابات مجلس
نتیجه شمارش آرا بهبهان انتخابات مجلس ، ضرغامی و کشت زر دور دوم
حمله به میتینگ انتخاباتی محمودرضا ضرغامی در بهبهان با سنگ
به کی رای بدم ؟ کی رای میاره ؟ ( نظرسنجی انتخابات مجلس دهم بهبهان )
دانلود بانک اطلاعات و موبایل مشاغل و اصناف
بلیط کنسرت همایون شجریان در بهبهان 28 بهمن + گزارش تصویری
اسامی نهایی رد و تایید صلاحیت ها در بهبهان توسط شورای نگهبان
ماموران فداکار نیروی انتظامی خوزستان روی تخت بیمارستان
بعد از بهبهان تمیزترین شهر جهان کجاست