کد خبر : 8             انتشار : 1394-10-17 11:20:00         
azbehbahan.ir

تجاوز به صدها زن در خیابان های آلمان در جشن سال نو

..آنها به زن‌ها تعرض می‌کردند. دوستم مرا از آنجا دور کرد. جمعیت زیادی آنجا بود. نمی‌دانستیم به چه کسی اعتماد کنیم و همه‌اش می‌خواستیم افرادی را که اطرافمان بودند از خودمان دور کنیم.
عده‌ای از ساکنان شهر کلنِ آلمان در اعتراض به آزار جنسی زنان در این شهر راهپیمایی کردند. پلیس کلن می گوید: طی جشن‌های شب سال نو میلادی ده‌ها زن به دست صدها مرد جوان ناشناس که بیشترشان الکل مصرف کرده بودند در مرکز این شهر مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفتند. یکی از زنانی که در آن شب قربانی آزارهای جنسی شده می گوید: «آنها به زن‌ها تعرض می‌کردند. دوستم مرا از آنجا دور کرد. جمعیت زیادی آنجا بود. نمی‌دانستیم به چه کسی اعتماد کنیم و همه‌اش می‌خواستیم افرادی را که اطرافمان بودند از خودمان دور کنیم.
تجاوز در خیابان آلمان
به گزارش یورونیوز، یکی دیگر از قربانیان می‌گوید: شنیدم که چیزی درون کلاه کاپشنم افتاد و سعی کردم آن را در بیاورم. یک ترقه بود که داخل لباسم افتاد و همه جایم را سوزاند. جای سوختگی روی بدنم مانده است. شانس آوردم که ترقه منفجر نشد. آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان نیز روز سه شنبه گفت که از شنیدن این خبر یکه خورده است. به گفته اتحادیه پلیس ‌آلمان، در شهرهای هامبورگ و اشتوتگارت هم برخی از زنان قربانی آزار جنسی در شب سال نو شده‌اند.

از سوی دیگر شهردار کلن شایعات مبنی بر دست داشتن پناهجویان خارجی در این آزارها را تکذیب کرده است. وی گفت که هیچ نشانه‌ای مبنی بر دست داشتن افرادی که در کلن سکنی داده شده‌اند در این ماجرا وجود ندارد. رئیس پلیس کلن روز سه شنبه به نقل از برخی قربانیان گفت که مهاجمان چهره‌ای شبیه اتباع کشورهای عربی و شمال آفریقا داشته‌اند اما وزیر دادگستری آلمان این شایعه را «استفاده ابزاری از بحث روز» خوانده است.

بنابر این گزارش، پلیس کلن از افزایش بزه های کوچک در منطقه مرکزی شهر و به ویژه در ایستگاه اصلی قطار این شهر خبر داده است. از آنجا که از چند ماه پیش موجی از مهاجران جدید به آلمان وارد شده، این خبر به شایعات مربوط به دست داشتن این افراد در بزهکاری‌ها دامن زده است.

دویچه‌وله نیز گزارش کرد که وزیر دادگستری آلمان، این اقدامات را محکوم کرد و گفت: تعرض نفرت‌انگیز به زنان تحمل نخواهد شد و همه عاملان باید محاکمه شوند. وی از جرایمی با ابعاد جدید و سازمان‌یافته سخن گفته است. «آرنولد پلیکرت»، رئیس اتحادیه پلیس در ایالت نوردراین وستفالن هم گفت: شواهد نشان می‌دهند که این اقدامات سازماندهی‌شده بوده و باید روشن شود که چگونه چنین حوادثی توانسته اتفاق بیافتد.

شهردار کلن وعده کرده از تکرار حوادث مشابه در آینده جلوگیری کند. افزایش تعداد نیروهای پلیس هنگام برگزاری مراسم عمومی و نصب دوربین های مداربسته بیشتر، از جمله تدابیر جدید مقامات شهری کلن خواهد بود. از چهارم تا نهم فوریه خیابانهای کلن دست کم برای پنج روز شاهد برگزاری جشنهای اصلی «کارناوال» و پایکوبی و میگساری خیابانی خواهد بود و خانم شهردار از حالا در صدد است خود را برای برگزاری مراسمی بدون حاشیه آماده کند.

با این حال آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که از سوی گروههای تندروی دست راستی تحت فشار قرار گرفته، در تماسی تلفنی با شهردار کلن، از او خواسته با به کار گیری تمام امکانات فورا نسبت به شناسایی هویت عاملان و تحویل آنها به مقامات قضایی اقدام شود.

یک بعد پیچیده ماجرا آنجاست که این اخبار سه روز بعد از وقوع ماجرا رسانه ای شده است و معلوم نیست آیا تعرضات مزبور حالتی سازماندهی شده داشته اند یا خیر.

به هر حال، این موضوع بازتاب گسترده ای در شبکه های اجتماعی داشته است. برخی آزار و اذیت دختران را در ارتباط مستقیم با هویت و ملیت افراد متعرض دانسته اند و برخی با اشاره به اینکه خیابان های کلن پیش تر هم در جریان جشنهای خیابانی شاهد این معضل بوده است، هم موضوع تعرض جنسی و هم گرایش های نژادپرستانه را محکوم کرده اند.

طراحی سایت از   ahwazsite.ir